LES NOSTRES TRADICIONS: LA MOCADORÀ DE SANT DIONÍS

Des de l’aula CyL  volem participar de les tradicions de la nostra Terra. Dins el projecte de tradicions i cultura, anem a elaborar les fruites massapà per fer la nostra mocadorà per a les persones que més estimem. Us deixem la recepta. Esperem que us agrade!!

La mocadorà
Ingredients 10 persones:
325 g d’ametlla crua en pols
325g de sucre glass
2 clares d’ou
Colorant alimentari de diferents colors en format pasta

mocadora

Com s’elabora?
Piquem les ametlles amb un morter.
Una vegada que tinguem pols d’ametlla, en un bol barregem amb les clares d’ou, el sucre glass i barregem fins a formar una crema homogènia i emmotllable.
Introduïm en la nevera dins d’una borsa de plastico apta per a aliments, perquè qualli una mica més la massa.
Fem porcions de la massa i separem en petites parts, que barrejarem amb colorants en gel. Així tindrem trossets de pasta emmotllables de diferents colors. Els donem forma- amb motius hortícoles, o fruites, per exemple, deixem reposar i servim en forma d’assortiment.

Jessi, Mario, Alberto i Josep Vicent.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s